rfid.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Het RFID punt
   
   
   
  Op het RFID punt tref je het laatste nieuws aan over Radio Frequency Identification, bijgehouden door Marcel van Trier, co-auteur van het boek 'Innoveren met RFID, op de golven van verbetering'. Wil je bijdragen aan deze site, of heb je een vraag, stuur dan een e-mail.
   
   
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl 

   

  RFID in trek bij fashion retailers
  De belangstelling van fashion retailers in RFID etiketten neemt flinkt toe, volgens een inventarisatie van Nedap Retail. 
  “Het gaat hier om zowel kleine als grote retailers, dus met 1-10 winkels tot 2000 winkels”, vertelt Rob Schuurman, general manager bij Nedap Retail. “Wachten op artikelen en terugkomen naar de winkel is niet meer van deze tijd. Met identificatie worden fouten in de voorraad snel ontdekt en ontbrekende producten aangevuld. Dit zorgt voor een hogere beschikbaarheid van artikelen, zonder dat voorraad- en dervingskosten groeien”, aldus Schuurman. 
  Middels RFID barcodes kunnen retailers zo’n twaalfduizend artikelen per uur identificeren zodat snelle en nauwkeurige inventarisatie mogelijk wordt. Dit is twintig keer sneller dan de traditionele barcode die zeshonderd artikelen per uur identificeert. 
  Naast de identificatie groeit de belangstelling in RFID barcodes omdat deze eenvoudig te implementeren zijn, zonder veel inspanning van de retailer. 
   
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl