rfid.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Het RFID punt
   
   
   
  Op het RFID punt tref je het laatste nieuws aan over Radio Frequency Identification, bijgehouden door Marcel van Trier, co-auteur van het boek 'Innoveren met RFID, op de golven van verbetering'. Wil je bijdragen aan deze site, of heb je een vraag, stuur dan een e-mail.
   
   
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl 

   

  Renault verbindt Facebook met RFID op de AutoRAI
  Bezoekers van de AutoRAI kunnen een aantal Renault modellen rechtstreeks vanaf de stand koppelen aan hun sociale netwerk met een gratis Renault Faceboo- pas. 
   
  Bezoekers met een Facebook profiel krijgen op de Renault-stand een speciale Renault Facebook-pas. Deze as heeft een RFID-chip en koppelt het Facebook-profiel van de betreffende bezoeker aan deze pas. Hiermee kan de bezoeker een favoriete auto van Renault ‘liken’ door de pas langs de bijbehorende Facebookzuil te halen. Vervolgens deelt de bezoeker automatisch zijn of haar voorkeur met de Facebookvrienden waarmee hij of zij ‘gelinked’ is.

  De Facebookzuilen zijn te vinden bij de elektrische modellen Renault Twizy en ZOE, de Twingo Miss Sixty, de Wind Série Limitée Gordini en het nieuwe conceptmodel CAPTUR van de Nederlandse Laurens van den Acker, Directeur Industrieel Design van Renault. Ter gelegenheid van de start van de AutoRAI heeft Laurens van den Acker live op de Renault stand de elektrische Renault Twizy ‘geliked’. De designer gaf daarmee het startschot voor de actie die de online wereld combineert met een real-time experience die een evenement als de AutoRAI uniek maakt.

  Het innoverende karakter van Renault op het gebied van elektrische auto’s en design, komt ook tot uiting in de mediakeuzes die Renault maakt. Naast innovatieve producten kiest Renault voortdurend voor een sterk vernieuwende media-aanpak. Deze high-tech Facebook actie als onderdeel van een bewust Social Media beleid is daarvan een goed voorbeeld.  Volg Renault Nederland op Facebook via http://www.facebook.com/renaultnederland
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl