rfid.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Het RFID punt
   
   
   
  Op het RFID punt tref je het laatste nieuws aan over Radio Frequency Identification, bijgehouden door Marcel van Trier, co-auteur van het boek 'Innoveren met RFID, op de golven van verbetering'. Wil je bijdragen aan deze site, of heb je een vraag, stuur dan een e-mail.
   
   
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl 

   

  RFID straling niet schadelijk
  Een twee jaar durend onderzoek dat is uitgevoerd door twee universiteiten en acht biofarmaceutische bedrijven, heeft uitgewezen dat er geen nadelige effecten zijn op eiwitten als ze gedurende 24 uur worden blootgesteld aan 8 Watt radiofrequente straling.
   
  In het project werden 100 biologische producten onderworpen aan radiofrequenties die het meest worden gebruikt voor automatische identificatie (13.56 MHz, 433 MHz, 868 MHz, 915 MHz en 2.4 GHz). Geen van de producten ondervond invloed in proteïnestructuren door de RFID straling. Deze resultaten zijn van groot belang voor de toepassing van RFID op bijvoorbeeld bloedproducten. Het onderzoek is toegepast op vaccinaties, immunoglobulinen en hormonen van Abbott Laboratories, Amgen, EMD Serono, GlaxoSmithKline, Merck, Pfizer, Sanofi Pasteur en Schering-Plough.
   
  Meer over het onderzoek is hier te lezen.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl