rfid.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Het RFID punt
   
   
   
  Op het RFID punt tref je het laatste nieuws aan over Radio Frequency Identification, bijgehouden door Marcel van Trier, co-auteur van het boek 'Innoveren met RFID, op de golven van verbetering'. Wil je bijdragen aan deze site, of heb je een vraag, stuur dan een e-mail.
   
   
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl 

   

  TNT Innight haalt concurrentievoordeel uit RFID
  Nachtdistributeur TNT Innight zorgt ervoor dat producten die aan het begin van de avond worden verzonden, voor het krieken van de volgende dag op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Dit lukt door een optimalisatieslag met RFID.

  Uiteindelijk leverde een fieldtest tijdwinst op en dus een voorsprong op niet RFID-gebruikers. Verder betekende het een betere service door hogere omloopsnelheid van kratten en meer tevreden klanten door betere service.

  "Uit de fieldtest bleek dat je op ketenniveau meer duidelijkheid kan geven aan de klant. Waarom gebeurt iets zoals het gebeurt? Dankzij beter inzicht nemen de fouten af en verhoog je de klanttevredenheid. Een investering op de ene plek in de keten kan leiden tot een besparing elders, omdat daar bijvoorbeeld minder fouten worden gemaakt. Wie besluit samen te werken in een keten, moet daarom niet alleen kennis delen, maar ook de investeringen en opbrengsten."

  illustration of this article                                                          
  [bron]

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl