rfid.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Het RFID punt
   
   
   
  Op het RFID punt tref je het laatste nieuws aan over Radio Frequency Identification, bijgehouden door Marcel van Trier, co-auteur van het boek 'Innoveren met RFID, op de golven van verbetering'. Wil je bijdragen aan deze site, of heb je een vraag, stuur dan een e-mail.
   
   
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl 

   

  Gerry Weber rolt RFID verder uit

  Gerry Weber is de eerste Duiste retailer die RFID uitrolt voor het beheren van de inventaris, gecombineerd met anti-diefstal technologie. De retailer heeft 338 winkels en 1.400 shop-in-shop winkels over de hele wereld. Jaarlijks zullen er ruim 25 miljoen kledingstukken voorzien zijn van een RFID-tag in het label. Door het systeem zal de logistieke keten geoptimaliseerd worden, zal diefstal gereduceerd worden en zullen winkels beter bevoorraad kunnen worden. De RFID-tags worden aangebracht tijdens productie van de kleding en zullen automatisch gedeactiveerd worden zodra de consument de artikelen betaald. De RFID-inlay wordt in het etiket van de kleding aangebracht. Ze kunnen gewassen worden tot 60 graden en zijn daardoor van productie tot de kassa traceerbaar.

   illustration of this article                                  

  Reacties

  Hielke op 15-02-2010 19:27
  De foto bij dit artikel is niet helemaal juist (n.l. verkeerde handheld RFID terminal...) De gebruikte terminal bij Gerry Weber is:

  http://www.nordicid.com/fileadmin/user_upload/Download_Produktabbildungen/PL3000_UHF_CD_Hand.jpg
   
  Groeten, Hielke @ Nordic ID
  ook voor Gerry Weber RFID info :-)
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl